Welkom op de webshop van Curious Collections. Op deze webshop willen wij u een collectie van onze producten rechtstreeks aanbieden. Deze collectie is zeer exclusief en is in geen enkele andere winkel verkrijgbaar.

Wij zijn een foto- & designstudio, gevestigd in Eindhoven. Sinds 2000 zijn wij werkzaam en hebben ons gespecialiseerd in het toepassen van fotodessins en fotobeelden op diverse producten. Tot op heden leveren wij veel fotobeelden en producten aan grote merknamen. 

Sinds enkele jaren zijn wij bezig een eigen collectie te ontwikkelen, die wij onder Curious Collections uitgeven en welke nu op deze webshop verkrijgbaar is. Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor de consument die iets bijzonders zoekt.

Wij doen voor alle fotografie voor de producten zelf . Wij doen alle fotobeelden zelf bewerken, o.a. tot repeterende dessins voor behang, textiel e.d. Ook de productfotografie doen we zelf. Alles helemaal vanaf het idee tot het eindproduct in eigen regie.

Aangezien wij de gehele collectie van begin tot het einde in eigen hand hebben, zijn er altijd mogelijkheden als u een speciaal verzoek heeft. Wilt u een behang op een speciale maat of wilt u een uniek ontwerp, neemt u dan contact met ons op.

Kijkt u geregeld op onze webshop voor nieuwe artikelen.

Op het gebied van fotodessins zijn wij zeer gespecialisseerd en u zult bij ons de grootste collectie repeterende fotobeelden vinden. Voor meer informatie en meer fotodessins kunt u ook een kijkje nemen op http://www.marielleleenders.nl